Ezeket a gyakran jelentkező hibákat a teljesség igénye nélkül azért gyüjtöttük egy csokorba,hogy te is nagy bizonyosságal megállapíthasd mi lehet videojáték géped elhervadásának oka! 100%-osan állapot felméréssel, csak a VideoGame szervizében tudjuk megállapitani a gép hibáját.

Xbox táp / ha nem kapcsol be a géped és nem világít az elején a lámpa:
Valószínű,hogy tönkre ment a táp vagy csak egyszerüen nincs hálozati tápellátás (az esetek többségében tápegység cserével javítható de ritkán az is elöfordul,hogy nincs helyesen csatlakoztatva.)


Xbox ventillátor /használat közben rendszeresen kikapcsol a géped:
Valószínű oka a nem megfelelő hűtés, mely adódhat portól és egyéb szennyeződésektől (állati szőrök) ill a ventilátor hibájából. (az esetek töbségében takaritásal ill ventilátor cserével javítható) bővitett vincseszterrel rendelkező gépekhez külső ventilátor használatát javasoljuk. "hatékony hűtés hosszabb élettartam"

Xbox fejek / Nehezen olvas a gép, válogat,
indönként meg "fagy" használat közben:

Valószinű a gép ill. eggyes alkatrészei túlzottan elkoszolódtak. Rosszabb esetben tönkre ment a fej. (az esetek töbségében takarítással javítható de elöfordúl,hogy fejet kell cserélni)

    

Pirosan villog az elején a lámpa, képet ad, de nagyon kínai amit kiír!
Nagyon valószínű,hogy letöröltél egy fontos file-t a gépről. (Hát ez kemény dió,de hozd el hozzánk megcsináljuk!)

Sárgán villog az elején a lámpa és képet se ad:
Nagyon valószinű, hogy nincs bedugva a videó kábel. (nézd meg a gép hátúlján vagy a tv videó bemenetnél,hogy helyesen van e csatlakoztatva.)

Szervizünkben gépedet megjavítjuk, minden munkánkra garanciát vállalunk.