Kezdetben - a kilencvenes évek derekán - hobbi szinten foglalkoztunk videojátékokkal, majd helyi klubbá fejlődtünk. Ebben az időszakban kezdett elterjedni a PSX, hiszen egyre többen engedhették meg maguknak, hogy megvásárolják. Mindezek hatására kezdtünk el a kereskedésükkel foglalkozni, amelyhez az árut budapesti nagykereske-désekből szereztünk be. Tehát ezen időszak alatt, mint kiskereskedés működtünk.

   

Az idő múlása és a PSX rohamos elterjedése nyomán ötlött fel bennünk a gondolat, hogy szükség lenne egy megbízható szervizre. Ennek érdekében fejlesztettük, csiszolgattuk ezirányú szaktudásunkat, és megkíséreltük az alkatrészellátást biztosítani. Sajnos, a magyar piacon egyetlen gyártó sem biztosított ilyen irányú supportot. Ez a mai napig is így van, árak tekintetében a javítás, pedig nem gazdaságos.

Világossá vált hogy külföldi cégekkel kell felvennünk a kapcsolatot, versenyképességünk növelése érdekében. Az eltelt évek alatt, nagy tapasztalatra tettünk szert a szervizelés területén.

   

Időközben, ügyfeleink között megjelentek a viszonteladók is, ezért szükségessé vált egy nagyobb beruházás. 2002 májusában nyitottuk meg halásztelki üzletünket 110 m2-en, ahol kényelmesen és gyorsan tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Szervizünk felszereltségének köszönhetően, bármilyen hibát könnyen és gyorsan elhárítunk. Mára már számos videojáték szaküzlet választja szervizünk hatékony szolgáltatásait, valamint forgalmazza termékeinket. Üzletpolitikánk egyszerű: minden esetben arra törekszünk, hogy ügyfeleink, és viszonteladóink elégedetten távozzanak, és visszatérő ügyfelekké váljanak.

Cégünk több amatőr rallye versenyzőt is szponzorál. Fontos kiemelni, hogy az általunk Szponzorált Potzner Feri 2005 Július 9-10-én a németországi Hildesheimben megnyerte a 2005-ös BigBike Motofreestyle World Championshipet.

www.potzner.hu